Naše iskustvo datira od 1994. god. Osnovna delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja AL i PVC konstrukcija i staklo paketa, kao i projektovanje, izvođenje i nadzor objekata i enterijera.

Firma od osnivanja do danas teži primeni najviših standarda, od prepoznavanja želja klijenata, preko procesa projektovanja, tehničke pripreme i samog izvođenja.  

U domenu proizvodnje bavimo se projektovanjem, izradom i montažom raznovrsnih konstrukcija od AL i PVC kao što su prozori, vrata, viseće fasade, portali i izlozi, stakleni krovovi, pregradni zidovi...

U arhitekturi možemo ponuditi sve faze projektovanja: pomoć pri formiranju projektnog zadatka, preko izrade idejnih skica, idejnih i izvođačkih projekata, formiranje predmera i predračuna, samog izvođenja kao i nadzora pri izvođenju.

Opredeljenje je da se svi elementi i konstrukcije izrađuju od materijala visokog kvaliteta, te da sva tehnička rešenja budu argumentovana i najbolja za dati projekat, a uz poštovanje ideja projektanta kao i želje investitora.

Dvadesetdvogodišnje prisustvo na domaćem i međunarodnom tržištu uz stalni razvoj novih proizvoda i tehnologija potvrđuje ispravnost osnovnih principa preduzeća: kvalitet robe i usluga, kreativnost i profesionalnost.

Izgrađeni ugled svih ovih godina je zasnovan na bogatoj referenc listi izvedenih radova, visokom kvalitetu i poštovanju rokova svih ugovorenih obaveza. Rezultati koje smo postigli do sada su prevashodno ostvareni profesionalnim odnosom prema poslu, stalnim unapređenjem inženjerskog i majstorskog kadra, opreme, alata, mašinskog parka i sredstava transporta.

Imajući u vidu gore navedeno, nadamo se da ćete u nama prepoznati pouzdanog partnera na duže staze koji će u svakom trenutku moći da isprati diktiranu dinamiku i pred njega postavljene ciljeve.

Sa poštovanjem,
TOPAL doo 

 

o_nama_veca